Over Sylvia

De eerste 16 jaar van mijn carrière ben ik de rechterhand geweest van een techneut. Samen runde we een mooi technisch bedrijf gespecialiseerd in Industriële Automatisering. Binnen dit bedrijf heb ik me voornamelijk bezig gehouden met administratieve zaken en bedrijfsvoering. Na vele mooie jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een job waar ik me met heel mijn hart en ziel in kon storten. Mijn allergrootste hobby is altijd reizen geweest. De keuze was dan ook snel gemaakt

Moraine Lake Canada

Reisbureau

Emirates A380 naar Dubai 1

De eerste jaren heb ik mij ontwikkeld binnen de reisbureauketen D-reizen. Helemaal onderaan de ladder begonnen, op het contact center. Heel erg boeiend. Naast de kennis over heel veel bestemmingen en producten kreeg ik ook te maken met de wereld van telefonisch contact met klanten. Ik merkte al snel dat ik meer wilde. Persoonlijk contact en meer servicegericht werken past veel beter bij mij. Ik kreeg een mooie kans om manager te worden in de D-reizen winkel in mijn eigen dorp.
Deze kans heb ik met beide handen aangenomen. Samen met een mooi team heb ik deze winkel in een paar jaar tijd helemaal op laten bloeien. Ondertussen kreeg ik van D-reizen de kans om mij persoonlijk en als manager te ontwikkelen. Vele cursussen en opleidingen heb ik in die tijd gevolgd. Ik ben daar gevormd tot een professionele manager in de reiswereld

Zelfstandig Reisagent

Maar……ik wilde nog meer. Iedereen die mij kent weet dat ik gedreven ben en mijzelf vol geef voor mijn passie. Ik wilde zoveel meer doen voor mijn klanten. Meer service, meer klantgericht werken, meer uitdaging en meer reizen op maat samen stellen. Ondertussen kwam ik steeds vaker het concept Zelfstandig Reisadviseur tegen. Dat was voor mij de uitkomst voor mijn ideeën en ambities.

In juli 2010 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen als Zelfstandig Reisagent. Mijn reisbureau is in 10 jaar uitgegroeid tot een bloeiende onderneming. Vele mooie reisvoorstellen zijn er in de jaren gemaakt, de mooiste reizen zijn uitgevoerd en begeleid. Ik ben oprecht trots op mijn klanten. Zij weten telkens mijn kantoor te vinden als ze denken aan een vakantie of zakenreis.

Fraserway C28 RV Canada

Passie voor reizen

Vuokatti Finland

Reizen is een hele grote passie van mij. Veel bestemmingen heb ik zelf al mogen bezoeken, zowel binnen als buiten Europa. Deze kennis is een absolute meerwaarde bij het uitzoeken en samenstellen van reizen. Heel veel voorstellen zijn gebaseerd op mijn eigen persoonlijke kennis en ervaringen.

Service staat heel hoog in het vaandel. Ik probeer mijn klanten zoveel mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Wist u dat de meeste tickets nog persoonlijk worden afgeleverd? Daar waar ik kan regel ik alles tot in de puntjes. Stoelen reserveren, inchecken, visums, noem het maar op. Dat stukje persoonlijke aandacht is zo dankbaar. Ook als mijn klanten op reis zijn ben ik bereikbaar. Het gebeurt dat ik word gebeld omdat er ter plaatse een calamiteit is. Door het tijdverschil is het hier dan wel eens nacht, maar ik ben dan wel bereikbaar. Dat is de zekerheid en veiligheid die ik mijn klanten als extra service mee geef.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de mogelijkheden die Sylvia Travel jou kan bieden, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag met je mee.