Over mij

                                                                                                   

Van harte welkom op mijn website!

 20180103 221801 1

Ik stel mij graag aan u voor.

Mijn naam is Sylvia Raijmakers , uw persoonlijke reisadviseur.                                

Ik woon met veel plezier in het gezellige Brabantse Geldrop.

Ik ben al vele jaren werkzaam in de reisbranche. Mijn carrière in de reisbranche is begonnen bij een grote reisbureauketen. De eerste tijd als reisadviseuse en al vrij snel daarna als manager van een vakantiewinkel. Hier heb ik veel mogen leren van het organiseren en reserveren van reizen en veel facetten van het ondernemen in de reisbranche. Maar ik wilde meer, voornamlijk tijd en aandacht voor mijn klanten wilde ik meer uitdiepen. In 2010 heb ik daarom de stap genomen om voor mezelf te beginnen als zelfstandig reisadviseur.

Als persoonlijke reisadviseur stel ik de ideale vakantie voor u samen  

Reizen is al van jongs af aan mijn grote passie. Vele bestemmingen heb ik inmiddels bezocht. Vooral het Caribische gebied is mijn favoriete bestemming. Maar ook in Azië, Amerika, Canada en een stukje van Zuid-Amerika heb ik veel mogen bezoeken. Binnen Europa heb ik veel landen aangedaan en vele jaren zijn wij naar diverse wintersportoorden op skivakantie geweest. Ook de cruise vakantie is door mij ontdekt, ik vind het een geweldig product!

Service en klantgerichtheid staan bij mij hoog in het vaandel. Als zelfstandig reisadviseur kan ik nog meer een persoonlijk tintje geven aan het contact en kan ik net even wat verder gaan voor mijn klant. Voor mij de ideale situatie om mijn grote passie in te zetten. Zo kan ik de perfecte reis samen stellen en een geweldige band op bouwen met mijn klanten. Ook de flexibele werktijden vind ik erg prettig werken. Contact wanneer het mijn klant uit komt. Ideaal!

Ik heb gekozen om me bij Face2Face Travel aan te sluiten omdat het een professionele club is waar ik zelfstandig en geheel onafhankelijk mijn werkzaamheden uit kan voeren en toch kan profiteren van het grote aanbod aan reisorganisaties. Ook het prettige contact met mijn collega’s en een goede ondersteuning vanuit de organisatie is erg prettig. Er wordt veel georganiseerd waardoor de kennis perfect op peil zal blijven.

sylvia

HD-Background Selector 2