Huwelijksreis

Huwelijksreizen

Een hele bijzondere vakantie

Jullie huwelijksdag, de mooiste dag van jullie leven. Ook jullie huwelijksreis moet net zo bijzonder worden als de trouwdag zelf.  Na de bruiloft samen tot rust komen en een onvergetelijke tijd met elkaar doorbrengen.

Zijn jullie op zoek naar ware luxe en azuurblauwe stranden? Of toch liever een actieve vakantie op zoek naar avontuur, of een mooie combinatie van beide? Alles is mogelijk. Alle huwelijksreizen worden op maat gemaakt, samengesteld naar jullie wensen, dromen en budget.

Het regelen van de huwelijksdag kost veel tijd en energie. Sylvia Travel regelt voor jullie de huwelijksreis tot in de puntjes. Het enige wat jullie hoeven te doen is de koffers te pakken.

Honeymoon in een hangmat

Trouwen in het buitenland

Wedding on the beach

Denken jullie eraan om te trouwen in het buitenland? Met z’n tweeën of met een gezelschap?  Sylvia Travel heeft veel fantastische locaties waar jullie het JA-woord kunnen geven. Met de voeten in het zand van een tropisch strand, een idyllische locatie in Toscane? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik zorg er ook voor dat het huwelijk rechtsgeldig is voor de Nederlandse wet.