Logo Sylvia Travel

Gastenboek

Wat vinden klanten van Sylvia Travel

November 2020

Ook nu had Sylvia voor ons weer een mooie rondreis gepland, ditmaal Thailand. De vorige 3 rondreizen waren allemaal naar Amerika, namelijk de Westkust, Florida en rondje Salt-Lake City. We vlogen in de A380 van Amsterdam naar Dubai en vandaar verder naar Bangkok. Zoals gezegd begonnen we met enkele dagen Bangkok waar we o.a. een fietstour door de stad hebben gedaan en op een glazen plateau hebben gestaan op 310m hoogte, waar je een schitterend uitzicht hebt over de stad. Daarna reisden we enkele dagen met een privé chauffeur en reisgids naar o.a. Kanchanaburi en Aytthaya waar we vele mooie plekken hebben bezocht zoals o.a. drijvende markt, Bridge over The River Kwai en slapen in het hotel zonder elektriciteit River Kwai Jungle Rafts, echt een hele aparte ervaring. Daarna met een binnenlandse vlucht naar Chiang Mai, daar o.a. 1 dag olifanten verzorgt wat echt een speciale belevenis is. Vanuit Chang Mai weer met een binnenlandse vlucht naar Phuket, waar we nog van enkele dagen strand hebben kunnen genieten en ook nog diverse Phi Phi eilanden, zoals James Bond eiland hebben bezocht. Al met al was dit weer een zeer geslaagde en goed voorbereidde vakantie met dank aan Sylvia.
Tempel Thailand
Hans en Karin Cortenbach
Geldrop
Olifanten Chiang Mai

November 2020

Super fijn om bij Sylvia onze prachtige reizen te boeken naar Amerika en Canada. Sylvia helpt ons met het zoeken en boeken van de vliegtickets. Daarna stippelen wij samen met Sylvia de route en de beste hotels en huurauto uit waarna Sylvia deze reserveert. Sylvia boekt en regelt zowat alles voor ons van online inchecken tot visums aanvragen. Ook krijg je alle vrijheid om zelf zaken zoals bijvoorbeeld excursies te regelen. Alles kan, niks moet. Tijdens de reis is Sylvia altijd telefonisch bereikbaar. Zowel overdag als ‘s nachts (als dat nodig is door het eventuele tijdverschil). Dat is een hele prettige gedachte. Wij hopen nog vele vakantie bij Sylvia te kunnen boeken.
Santa Monica Beach
Familie Kessels
Heeze
Fam Kessels Antelope Canyon

Oktober 2020

Twee jaar geleden hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Sylvia we waren bezig om een camper road trip te plannen in het westen van Amerika. Dankzij de expertise van Sylvia hebben wij echt onze droom reis beleefd van het regelen van de vliegreis, camper en excursies tot het samen plannen van de camper plaatsen alles werd geregeld. Ook dit jaar hadden we met haar samen weer een geweldige reis naar Florida gepland tot Corona flink wat roet in het eten heeft gegooid helaas hebben wij deze vakantie moeten verzetten naar hopelijk volgend jaar maar wij hebben afgelopen zomer toch weer een beroep op Sylvia gedaan om toch een paar daagjes te kunnen gaan genieten hadden we besloten om 4 dagen met onze kinderen naar euro Disney in Parijs te gaan en ondanks de gekke tijden waar we nu in leven heeft Sylvia dat ook weer voortreffelijk geregeld. Je kunt altijd een beroep op haar doen en staat echt voor haar klanten klaar!!
Disneyland Parijs fam Zwanenburg
Familie Zwanenburg
Eindhoven
Familie Zwanenburg Grand Canyon

Oktober 2020

Sinds jaren hebben we al een enorm goed en intensief contact met Sylvia Travel. Of we nu 3 weken naar Amerika gaan met de kinderen met 5 verschillende bestemmingen, een lang weekeinde weg, de zoveelste aanvraag voor een visum, de taxi die midden in de nacht toch weer wel geregeld wordt in New York.... niks is haar teveel en ze staat altijd klaar. Met groot enthousiasme komt ze altijd de reisdocumenten brengen en heeft ze altijd nog wel wat tips of laatst nieuwtjes! Een aanrader voor iedereen. Kei bedankt en ga zo door!.
Bari Italie
Familie Verhouden
Eindhoven
Miami Beach